Astazi am fost la Tulcea si am discutat cu reprezentantii service-ului din Tulcea Star Service , Dealer Dacia-Renault.
Au placerea de a ne invita pe data 17.04.2010 orele 10:00 , la lansarea noului model DUSTER.
Va avea loc o operatiune ``Porti Deschise`` , suntem invitati toti iubitorii marcii dacia si membrii ai clubului Logan , Dacia si Reno .
Evenimentul consta in urmatoarele:
Inca un lucru FOARTE important: vom sta la o dezbatere cu inginerii de la service , de la mecanica, electrica, caroserie, cei de la departamentul de vanzari, le vom pune intrebari si vom discuta despre probleme tehnice , piese , modificari , vor fi la dispozitia noastra, si eventuale reduceri atractive.
Totul va fi mediatizat (partener media KissFm , Adevarul , Jurnalul si nu numai) si se va pune accentul pe promovarea celor 3 cluburi.
Este o sansa sa ne afirmam si noi si sa auda lumea de noi intr-un mod OFICIAL nu doar ca o simpla intalnire in parcare.
La fel ca data trecuta vom face un banner asemanator care va fi afisat la intrarea in service.
Mai multe detalii sau lucruri pe care le-am omis se vor discuta pe parcurs.
Foarte important: Veniti cu portbagajele GOALE, nu ca data trecuta. Si cu ceva ``aer`` in rezervor.
Toata tara e invitata. Dar ma astept ``MINIM`` la prezenta celor din Bucuresti , Galati , Braila , Calarasi , Constanta. Si cine mai poate sa vina este bine venit.
Eu incep listele de pe acum. Judetele care au banner trebuie sa mi-l trimita cu 4-5zile inainte de eveniment ptr expunerea lor.
Lista:
Pe lista este necesar: User , Numar Inmatriculare , Motorizarea
Constanta:
1.Sonykel
2.Andy
3.
4.
5.
Bucuresti:
1.
2.
3.
4.
5.
Calarasi:
1.
2.
3.
4.
5.
Galati:
1.
2.
3.
4.
5.
Braila:
1.
2.
3.
4.
5.
Aici pune-ti toate intrebarile care le aveti.
Nu intrebati ce primit ca nici eu nu stiu sigur si nici nu pot sa zic. Va iesi la fel de bine sau chiar mai bine ca data trecuta.
Ma repet toata lumea e invitata fie ca e din timisoara sau din bacau etc din orice colt de tara daca doresc.
Si va reamintesc:
Au placerea de a ne invita pe data 17.04.2010 orele 10:00 , la lansarea noului model DUSTER.
Va avea loc o operatiune ``Porti Deschise`` , suntem invitati toti iubitorii marcii dacia si membrii ai clubului Logan , Dacia si Reno .
Evenimentul consta in urmatoarele:
- Test drive cu DUSTER in offroad pe un teren amenajat langa service.
- Concert JAZZ si diverse formatii, trupa de dans etc.
- Tombola cu premii substantiale, cadouri si produse promotionale.
- Bufet Complet din partea casei GRATUIT oferit pe baza unei legitimatii de Acces la eveniment(pentru a inlatura unele probleme cu aparute data trecuta cu lista pentru mancare)
- Multe altele surprize oferite de organizatori.
Inca un lucru FOARTE important: vom sta la o dezbatere cu inginerii de la service , de la mecanica, electrica, caroserie, cei de la departamentul de vanzari, le vom pune intrebari si vom discuta despre probleme tehnice , piese , modificari , vor fi la dispozitia noastra, si eventuale reduceri atractive.
Totul va fi mediatizat (partener media KissFm , Adevarul , Jurnalul si nu numai) si se va pune accentul pe promovarea celor 3 cluburi.
Este o sansa sa ne afirmam si noi si sa auda lumea de noi intr-un mod OFICIAL nu doar ca o simpla intalnire in parcare.
- Vreau sa va ganditi bine sa dati un raspuns pana pe data de 5.04.2010 deoarece se va face o lista cu cei care vin pentru a beneficia de premiile din partea organizatorilor.
- Cu cat mai multa lume cu atat mai bine: Parinti,neveste, copii etc.
- Cu cat mai multe masini cu atat mai bine.
- Premiile se dau per masina , deci prezenta cu masina este obligatorie.
- De asemenea este necesara prezenta pe durata intregului eveniment si inscrierea din timp pe liste.
- Va asigur ca nu ve-ti regreta.
- Fiecare club judetean va avea zona rezervata de parcare si isi vor putea expune masiniile daca doresc.
La fel ca data trecuta vom face un banner asemanator care va fi afisat la intrarea in service.
Mai multe detalii sau lucruri pe care le-am omis se vor discuta pe parcurs.
Foarte important: Veniti cu portbagajele GOALE, nu ca data trecuta. Si cu ceva ``aer`` in rezervor.
Ca sa va amintesc este al 2lea eveniment sponsorizat de STAR SERVICE TULCEA
Primul eveniment a avut loc pe 14noiembrie2009 cu ocazia lansarii Renault Fluence.
Un mic rezumat:
Cateva linkuri cu poze de la ultimul eveniment organizat la Star Service:
Si filmuletul
Primul eveniment a avut loc pe 14noiembrie2009 cu ocazia lansarii Renault Fluence.
Un mic rezumat:
- Peste 150 de anvelope de iarna.
- Peste 10 seturi de jenti Prestige.
- Materiale promotionale , pixuri , sepci , geci , fesuri , bandane raclete , brichete etc etc
- Masa gratuita.
- Plimbare cu poneii ptr copii.
- Drive test cu orice model dacia renault.
- Painting facial ptr copii.
Cateva linkuri cu poze de la ultimul eveniment organizat la Star Service:
Si filmuletul
Eu incep listele de pe acum. Judetele care au banner trebuie sa mi-l trimita cu 4-5zile inainte de eveniment ptr expunerea lor.
Lista:
Pe lista este necesar: User , Numar Inmatriculare , Motorizarea
Constanta:
1.Sonykel
2.Andy
3.
4.
5.
Bucuresti:
1.
2.
3.
4.
5.
Calarasi:
1.
2.
3.
4.
5.
Galati:
1.
2.
3.
4.
5.
Braila:
1.
2.
3.
4.
5.
Aici pune-ti toate intrebarile care le aveti.
Nu intrebati ce primit ca nici eu nu stiu sigur si nici nu pot sa zic. Va iesi la fel de bine sau chiar mai bine ca data trecuta.
Ma repet toata lumea e invitata fie ca e din timisoara sau din bacau etc din orice colt de tara daca doresc.
Si va reamintesc:
Originally posted by SoNyKeL
View Post
Comment